Catalán

Eric Martin, veu solista del supergrupo d'hard rock dels '90 Mr Big, amb els quals ha editat nou disc en 2017, i han fet llarga gira europea, omplint els nostres escenaris de nou, té una extensa carrera com a solista. Ara també està col·laborant amb la banda de metall simfònic Avantasia, i notícia d'última hora obrirà els concerts de Gothard, fent alguns temes conjuntament.

Així, amb la seva banda, Eric Martin Band, ha publicat Sucker for a Pretty Face, o bé treballs com I'ma fooling myself, o les celebradísimas sèries de Mr Vocalist, cinc volums on demostra tot el seu poder vocal, així com originalitat per escometre tots els registres dins del rock i músiques pròximes.

Reconegut vocalista, així com a compositor, les seves visites al nostre país amb la banda Mr.Big han dificultat sovint que al nostre país li puguem gaudir amb els seus projectes paral·lels, celebradísimos al Japó (on és considerat un mite i té enormes èxits de popularitat i vendes) o al seu país natal als USA.

L'última vegada que ens va visitar amb la seva banda pròpia va ser en 2010 en una gira de 3 concerts que també organitzem i vam promoure des etinproduccions. Ara oferim la possibilitat de tenir uns concerts íntims, guitarra + veu, a pèl, al costat de Marcus Granberg, també guitarra + cors, que completa harmònicament a la perfecció el directe per als seus més exigents fans, amb la proximitat de petites sales i bars, fet habitual a USA, però pràcticament inèdits al nostre país.

Així, el proper mes d'octubre tindrem la possibilitat de gaudir d'aquest gran vocalista a un pam de l'escenari, amb la calidesa, sinceritat i autenticitat que ofereixen aquest tipus de concerts.

Fecha evento: 
Fecha: 
Viernes, Octubre 5, 2018 - 06:00
Ciudad: 
Madrid
Sala: 
Cafe Berlin
Fecha: 
Sábado, Octubre 6, 2018 - 06:00
Ciudad: 
Pamplona
Sala: 
Sala Indara
Fecha: 
Domingo, Octubre 7, 2018 - 06:00
Ciudad: 
Collado Villalba
Sala: 
El limite rock bar
Fecha: 
Martes, Octubre 9, 2018 - 06:00
Ciudad: 
Santander
Sala: 
Escenario club
Fecha: 
Miércoles, Octubre 10, 2018 - 06:00
Ciudad: 
Gijón
Sala: 
Memhis live music
Fecha: 
Viernes, Octubre 12, 2018 - 06:00
Ciudad: 
A coruña
Sala: 
Forum Celticum
Fecha: 
Sábado, Octubre 13, 2018 - 06:00
Ciudad: 
Valladolid
Sala: 
Porta Caeli
Fecha: 
Domingo, Octubre 14, 2018 - 06:00
Ciudad: 
Alaclá de henares
Sala: 
Green irish pub